سرعت اسکن، که معمولاً با واحد تعداد صفحات در دقیقه (Pages per Minute :PPM) برای اسکنرهای ساده و ipm یا تصویر در دقیقه (Images per Minute) برای اسکنرهای دوبلکس اندازهگیری میشود، به شما می گوید که اسکنر با چه سرعتی می تواند اسناد را پردازش و دیجیتالی کند. سرعت یک پارامتر بسیار مهم در انتخاب اسکنر است، به خصوص اگر به طور منظم با حجم زیادی از اسناد سروکار داشته باشید.
اینجا خلاصهای از سرعتهای مختلف اسکن و ویژگی آنها آورده شده است:
فهرست مطالب
سرعت اسکن پایین : ۱۰ تا ۲۰ PPM
مناسب برای نیازهای اسکن هر از گاه در خانه و در کل کاربری فردی و خانگی. اگر به طور منظم نیاز به اسکن دستههای بزرگی از اسناد را دارید، ممکن است احساس کندی داشته باشید. ایده آل برای حجم کارهایی که در آن سرعت نگرانی اصلی نیست.
تعادل خوبی برای استفاده متوسط در خانه و محل کار. حجم اسناد متوسط را به طور موثری مدیریت میکند. ایده آل برای کسانی که به طور منظم اسکن میکنند، اما به سرعت خیلی زیادی هم نیاز ندارند!
طراحی شده برای محیطهایی که اسکن حجم بالا دارند: مانند دفاتر و ادارات. به سرعت دستههای بزرگی از اسناد را پردازش کرده و در زمان و انرژی صرفه جویی خواهد شد. ایده آل برای کسانی که کارایی و بهره وری را در اولویت قرار میدهند.
برای موقعیتهایی که با حجم اسناد زیاد و ضربالاجلهای متعدد مواجه میشوند. سرعت استثنایی در اسکن های با حجم بالا اغلب در پروژههای دیجیتالی سازی اسناد تخصصی یافت میشود.
برای کاربران با استفاده گاه به گاه و حجم کاری سبک، حتی ۱۰ تا ۲۰ PPM ممکن است کافی باشد. اگر به صورت مرتب دستههای حجم متوسط را اسکن میکنید، اسکنرهای با سرعت ۲۰ تا ۴۰ PPM را انتخاب کنید. برای پردازش اسناد با حجم بالا، اسکنرهای بیش از ۴۰ PPM را اولویت قرار دهید. در شرایط کاری شدید، گزینههای پر سرعت تر را در نظر بگیرید.
به یاد داشته باشید، سرعت اسکن تنها یکی از پارامترهایی است که باید در نظر بگیرید. اسکنری را انتخاب کنید که علاوه بر سرعت متناسب با بودجه، رزولوشن و سایر ویژگیها مانند اسکن دورو و ADF و عملکرد بهینه برای شما باشد. پیشنهاد میکنیم مقاله راهنمای انتخاب اسکنر را مطالعه نمایید 🙂